Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Den Korte Avis | Dagens læserindlæg: Usandheder giver politikerlede – RV


Løgn og håndtering af løgn giver politikerlede

Min gamle kloge familie på plejehjemmet i Midtjylland ryster på hovedet af politikerne på Christiansborg, at en hånd på et lår for ca. 10 år siden kan skabe sådan et palaver, mens verden er af lave pga. corona og klima. Californien står i flammer – og også et stort biomasselager i Roskilde er brændt. Isen smelter på polerne, og nu skal der vel laves flere kommissioner a la Støjberg for at hitte rede på, hvad alle mandlige folketingsmedlemmer på Christiansborg har lavet af sexistiske tiltag i dag og for 10 år siden. Det er dog altid dumt at lyve om det, og dum håndtering straffes.

 

Under Folketingets åbningsdebat 6.10.20 blev Sofie Carsten Nielsen spurgt af en fra ny borgerlige, hvorfor vi ikke ville have atomkraft i Danmark – som anbefalet af IPCC, og blev på det skarpeste afvist. Det blev ikke nævnt, at Danmark bruger svensk atomkraft i spidsbelastninger. Sofie Carsten Nielsen ved nok ikke mere om atomkraft, end hun vidste om Morten Østergaards eskapader. En fysiker med viden om atomkraft kunne fortælle, at den nye teknologi indenfor atomkraft er bedre og langt mere sikker end tidligere. Folketingsmedlemmerne spørger tilsyneladende ikke videnskabelige eksperter, og nogle af de ansatte til at hjælpe folketingets medlemmer er ikke videnskabsfolk men dygtige PR folk, der skal skaffe dem mere omtale og især stemmer til det næste folketingsvalg.

 

Klima– og energiminister Dan Jørgensen ved tilsyneladende ikke meget om atomkraft og synes, vi bare skal gå ud og se en vindmølle, som om vi ikke i tilstrækkelig grad ser dem plastret til over hele landet – opstillet med tilskud, som er for fristende at sige nej til. Ingen ved endnu, hvordan og hvor de skal skrottes, når de er aflagte, og man tænker heller ikke på, at de ødelægger folks tilværelse med støj og dræber fugle og insekter. Bonderøven kan ikke plante blomster nok til at afværge de dræbende møller. Det er gået over gevind og må snart medføre en modreaktion hos befolkningen.

 

Dan Jørgensen henviser til sin gamle guru, den tidligere socialdemokatiske politiker Svend Auken og hans ideer om vindkraft. Svend Auken var en dygtig debattør men var også den, der var med til at ødelægge tilværelsen for mange i Nordjylland, som blev tvunget med i en ordning om barmarksværker (decentrale halmfyrede kraftværker), hvor det kostede kassen, så mange kom i økonomisk knibe. Håndteringen af denne sag blev gemt og glemt, for det var jo en sag langt fra København! Jyllands-Posten 13. okt. 2002: Behov for undersøgelse, I en ledende artikel 7/10 slår Jyllands-Posten til lyd for, at der rejses formel sag mod Svend Auken og embedsmænd i Energistyrelsen. Baggrunden for dette standpunkt er, at Rigsrevisionens beretning om barmarksværkerne stiller såvel Svend Auken som Energistyrelsen i et yderste uheldigt lys.

 

Ved afslutningsdebatten til Folketingsvalget i 1988 fortalte Svend Auken om en fiktiv samtale med den norske udenrigsminister Thorvald Stoltenberg om at ‘lukke kæften på ham Uffe’ (Ellemann-Jensen). Svend Auken talte usandt! Sønnen Jens Stoltenberg blev senere Norges statsminister.

 

EU har løjet ved i 2009 at vedtage, at biomasse af træ skulle være CO2 neutral, men tænk at kunne vedtage en løgn uden at blive straffet for det. Danmark har i over 10 år brændt importeret træmasse af som backup til de ustabile vindmøller, der ikke kan klare sig alene, og i dag udgør backup af biomasse (træ) hovedparten af dansk vedvarende energi. I udlandet er man ved at være klar over, at verden med Danmark i spidsen er ved at brænde alverdens skove af. Man bør bruge atomkraft, som kunne erstatte de fossile brændsler – og også anbefales af FN’s klimapanel IPCC.

 

På Christiansborg arbejder man med at udrede mandlige politikeres sexistiske tilbøjeligheder, mens man hos Copenhagen Atomics og Seaborg Technologies udvikler små minireaktorer, der kommer til at spille en rolle i verdens fremtidige stabile rene atomkraft energi. Da der ikke i Danmark er politisk støtte til denne forskning, bliver det nok Holland, der starter den første thorium molten salt reaktor i Europa. Niels Bohrs fædreland vil ikke støtte den fremtidige energi men holder sig til en teknologi, der ikke hjælper med ny rumforskning og heller ikke kan bremse en global opvarmning.

 

Jonna Vejrup Carlsen, global-alarm.dk, earthissue.com

 


RV

Af Jørgen Casse

Nå! hvad sagde jeg om det radikale venstre, og M.Østergaard, der er rav i det, ikke røde hav, men i det radikale venstre. Man begynder at få en fornemmelse af at der er en magtkamp i gang, med den lille Ida uden blomster og resten af ledelsen af RV. Det er sandsynligvis hende der trækker i oprørs trådene, måske et misforstået ‘Auken’ gen, Svend var i soc. dem. den uofficielle dronning Margrethe Auken i SF, så lille Ida vil også frem, så er intriger vejen, nok inspireret af Svends og Rits kaffeklub, bag Anker Jørgensen. Men da Margrethe ikke har det samme format som Svend (det er måske årsagen til at hun endte i SF), har lille Ida måske lidt svært ved at leve op til morbror Svend, hun synes at snuble i trådene. Måske fordi Østergaard trækker i Sofies tråde bagfra, hun virker som en puppet on a string.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account