Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Corona-værn: Over syv hundrede personer er indtil onsdag afvist ved de danske grænser – Dansk Folkeparti vil have asylstop og indtil da have indført febertest

Medens lidt over 700 personer indtil videre er blevet nægtet indrejse i Danmark, vil Dansk Folkeparti nu have indført asylstop og indtil de kan få det, vil partiet som minimum kræve karantæne og febertest på dem, der bliver lukket ind over grænsen.

 

Det gælder blandt andet asylansøgere, som i modsætning til alle andre fortsat har fri adgang, selvom det er overvejende corona-inficerede området som Norditalien, de kan tænkes at have passeret for at komme til Danmark.

 

”Dansk Folkeparti mener, at alle der rejser til Danmark bør tjekkes for symptomer på Corona-smitte via et såkaldt febertjek,” siger partiets gruppeformand og retsordfører, Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Derfor bør alle betjente, der befinder sig ved de danske grænseovergange instrueres i at tjekke alle indrejsende for symptomer på feber. Har de det, skal de straks sendes i isolation.

 

Også af hensyn til politiet

Peter Skaarup understreger i den forbindelse, at de asylansøgere, som fortsat har fri adgang til Danmark, udgør et helt specielt problem.

 

”Regeringen har besluttet, at politiet skal køre asylansøgerne fra grænsen i Sønderjylland og til Center Sandholm i Nordsjælland. Ud over at det er spild af politiets dyrebare tid, så udsætter man altså også politibetjentene for smitte.”

 

Det er dybt uansvarligt, understreger Peter Skaarup.

 

”Vi kræver, at der bliver indført et asylstop, men det kan ikke lade sig gøre, så længe Mette Frederiksen fortsætter med at danse efter Morten Østergaards fløjte,” siger Peter Skaarup og fortsætter:

 

”Her vil vi så i stedet foreslå, at regeringen opretter en karantænestation ved grænsen for asylansøgere, så politiet ikke skal sætte helbredet på spil for at køre asylansøgere til Center Sandholm.”

 

Det er dog trods alt et minimum af hensyn, vi kan tage til vore politibetjente, understreger Peter Skaarup.

 

De fleste afvises ved den dansk-tyske grænse

Som nævnt er lidt over 700 personer, eller helt præcist 718, blevet afvist siden grænsekontrollen trådte i kraft klokken 12:00 lørdag den 14. marts.

 

Heraf blev langt de fleste eller i alt 408 afvist ved den dansk-tyske landegrænse. Ved Øresund blev næsthøjeste antal eller i alt 111 afvist, medens 56 personer i Københavns Lufthavn blev nægtet adgang til Danmark.

 

Til sammenligning blev i alt 272 personer i perioden 1. januar til 7. marts under den midlertidige stikprøvekontrol nægtet indrejse i Danmark.

 

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account