Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Asylansøgere bliver ikke testet for corona og kommer ikke i karantæne – tillidsrepræsentanten i Sandholmlejren råber på hjælp

Danmark har indført grænsekontrol for at begrænse coronasmitten. Det betyder, at alle, der ikke har et anerkendelsesværdigt formål, bliver afvist ved grænsen.

 

Men ikke asylansøgere. Hvis man siger ‘asyl’, kommer man ind i Danmark.

 

Asylansøgerne bliver tilmed kørt til Sandholmlejren af betjente fra det ellers overbebyrdede politi.

 

Og nu viser det sig tilmed, at asylansøgerne ikke bliver testet for corona, inden de kommer i kontakt med medarbejderne her på Udlændingecenter Nordsjælland (UCN).

 

Når asylansøgerne kommer til Sandholmlejren i Nordsjælland skal de registreres med blandt andet fingeraftryk. Det betyder, at en medarbejder skal holde asylansøgerens hånd, mens fingeraftrykkene registreres elektronisk. Og det skaber stor bekymring blandt medarbejderne. De aner nemlig ikke, om de udsættes for coronasmitte. Det skriver ditoverblik.dk, der har talt med Trine Bremer Langkow, der er HK-tillidsrepræsentant hos UCN, der hører under Nordsjællands Politi.

 

”Når der skal tages fingeraftryk, kan vi ikke overholde de generelle anbefalinger om holde en afstand på to meter. Vi er nødt til at stå ved siden af personen, og især når det er venstre hånd, man skal tage fingeraftryk af, står man meget tæt på hinanden. Det er utrygt, for vi ved ikke, om de er smittede,” siger Trine Bremer Langkow.

 

Hun kan heller ikke forstå, at asylansøgere ikke skal i 14 dages coronakarantæne, når de kommer til Danmark. Det sker kun, hvis der er tydelige symptomer på Covid-19.

 

”Jeg er godt klar over, at man er bange for at komme til at mangle personale, hvis man skal sende for mange i karantæne. Men hvis først der er én hos os, der bliver smittet, så bliver vi formentlig allesammen smittede, og så kommer man for alvor til at mangle folk. Jeg synes det her skaber stor utryghed,” siger hun til netmediet.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account