Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
mere

Den Korte Avis | Afghansk flygtning tævede løs på sin søster for at tvinge hende til at følge islamisk sharialov

I Tyskland kører en uhyggelig retssag mod medlemmer af en afghansk familie.  

 

De har fået asyl og har boet i landet i 23 år. Alligevel har familien med brutal vold forsøgt at tvinge en datter til at leve efter den islamiske sharialov.

 

Den 19-årige Wahed E. står ved Retten i Stuttgart anklaget for at have forsøgt at dræbe sin 21-årige storesøster med et baseballbat, som han slog hende i hovedet med.

 

Årsagen var, at søsteren nægtede at gifte sig med den mand, som familien havde udpeget.

 

Kvinden har ikke turdet at udtale sig i retssalen. Men til en forhørsdommer har hun sagt, at familien ville slå hende ihjel.

 

”Jeg så kun hans hadefulde blik”

Det uhyggelige overfald skete i juli sidste år.

 

Den unge kvinde befandt sig på en togperron, hvor broderen fandt hende. Fire gange slog han løs på hende med baseballbattet, så hendes kindben blev smadret.

 

Hun blev afhørt samme aften, og dommer Matthias Buchen videregav hendes beretning i retten. Hun siger blandt andet: ”Jeg så kun hans hadefulde blik. Hvis ikke en kvinde havde lagt sig imellem, havde jeg fået endnu flere slag.”

 

”Det hele drejede sig om ære og stolthed”

I april 2018 blev den dengang 18-årige kvinde sendt til USA for at blive gift efter sharialoven med en fætter. Men tre måneder senere flygtede hun tilbage til Stuttgart. Her blev hun spærret inde i familiens hus, fortalte hun senere til politiet.

 

Til dommeren fortæller hun, at hun allerede dengang blev slået med knytnæve af sin lillebror. Moderens kommentar til avisen BILD: ”Jeg kan ikke forbyde min søn noget.”

 

Hele tiden hed det sig, at familien ikke måtte tabe ansigt. ”Det hele drejede sig om ære og stolthed.”

 

Om sine forældre sagde hun: ”De er forblevet komplet tilbagestående, selv om alle vi børn er født her i Stuttgart.” Familien truede hende med at slå hende ihjel, hvis hun flygtede.

 

Broderen var ikke meget for at komme i retten

Familien gik tilsyneladende amok, fordi hun havde fået sig en ven, som hun selv havde valgt. Den forsøgte endnu engang at sende hende til USA med tvang, men det lykkedes hende at flygte i lufthavnen og kontakte en lufthavnsmedarbejder.

 

Derefter blev hun bragt i sikkerhed. Og det endte med, at hun flyttede fra forældrene sidste efterår.

 

Men hendes pinsler kom altså i retten.

 

Broderen var ikke meget for at blive konfronteret med en dommer. I en halv time nægtede han at gå ind i retssalen. Under hele sagen undlod han at se på sin søster.

 

Man spekulerer på, hvad hans bidrag til det tyske samfund bliver.

 

https://www.bild.de/bild-plus/regional/stuttgart/stuttgart-aktuell/stuttgarter-scharia-opfer-zu-richter-meine-familie-wollte-mich-toeten-69182436,la=de.bild.html

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account