Den Korte Avis | 22-årig skudt og dræbt i indvandrertætte Brøndby – nu jager politiet Ali og Kenny

Den Korte Avis | 22-årig skudt og dræbt i indvandrertætte Brøndby – nu jager politiet Ali og Kenny


Torsdag eftermiddag i den indvandrertætte bebyggelse Brøndby Strand blev en 22-årig mand dødeligt såret af flere skud.

 

Han blev kort efter erklæret død.

 

Vidner så to mænd løbe fra stedet umiddelbart efter skyderiet.

 

Den ene af de flygtende mænd blev beskrevet som 170-180 cm høj, under 30 år og ikke etnisk dansk af oprindelse. Personen var iført mørkt tøj.

 

Onsdag offentliggjorde Københavns Vestegns Politi navne og billeder på de to unge mænd, som politiet mistænker, for at stå bag skuddrabet i Brøndby Strand.

Der er tale om:

Ali Yildirim. Han er 20 år og beskrives som af spinkel af bygning. Han er 171 cm høj, er mørk i huden, har kort mørkt fuldskæg, mørkt hår og brune øje.

 

Kenny V. Jensen. Han er 25 år og beskrives som almindelig af bygning, Han er 175 cm høj, er lys i huden, har mørkt hår og brune øjne.

 

”De to unge mænd ved udmærket godt, at vi leder efter dem. Det vil være lettest for alle, at de melder sig på nærmeste politistation”, siger politiinspektør Allan Nyring.

De to unge mænd er i forvejen kendt af politiet, men for nuværende ønsker Københavns Vestegns Politi ikke at gå yderligere i detaljer om deres baggrund. På samme måde ønsker politiet heller ikke at spekulere i motivet bag drabet.

”Vi holder fortsat alle muligheder åbne”, siger politiinspektør Allan Nyring.

 

”Det er endnu alt for tidligt at sige om der kan være en forbindelse mellem denne skudepisode, og de andre skyderier, der har været i Københavnsområdet de sidste uger – men det indgår naturligvis i den fortsatte efterforskning”, siger politidirektør Kim Christiansen.

 

De skyderier, politiet omtaler, er skud i Herlev, på Åboulevarden, i Islev og på Nørrebrogade.

 

Fire skyderier på seks dage

To mænd blev ramt af skud i Herlev. Den ene døde.

 

Det skete i et tilsyneladende fredeligt boligområde i Herlev Kommune som oplever store problemer med indvandrere og bander.

 

En lille uge tidligere blev en 27-årig mand skudt i ryggen på indvandrertætte Nørrebrogade i København. Han døde senere på hospitalet.

 

Offeret var i forvejen kendt fra bandesammenhænge af politiet.

 

Fredag formiddag modtog Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om skud i en frisørsalon på Islev Torv i et indvandrertæt område i Rødovre Kommune. En 17-årig bulgarsk dreng blev dræbt, mens en 28-årig mand blev såret. En 15-årig dreng kom også til skade.

 

Lørdag affyrede en mand et skud på en vandpibecafé på Åboulevarden, der ligger på kanten af det indvandrertætte Nørrebro. En 39-årig mand af anden etnisk herkomst end dansk blev ramt i hovedhals-regionen. Han er i kritisk tilstand.

 

Offeret er ansat i Københavns kommune som gadeplansmedarbejder, skriver B.T., som ikke har fået det bekræftet i kommunen.

 

To personer er anholdt efter skyderierne torsdag.

 

Tråde til Sverige

Flere af skyderierne har tråde til Sverige.

 

De to anholdte efter drabet på Nørrebrogade er en 18-årig fra Danmark og en 21-årig mand bosat i Sverige.

 

Den 18-årige er ifølge B.T. blevet fyret fra sin læreplads.

 

Den 21-årige har ifølge flere medier tilknytning til det svenske bandemiljø og er tidligere dømt for ulovlig besiddelse af en skarpladt pistol samt et groft røveri mod en forretning.

 

Drabet i Rødovre fredag har også tråde til Sverige. Den 28-årige ejer er bosat i Malmø.

 

To af hans familiemedlemmer er netop blevet omtalt i forbindelse med en retssag mod topfigurer i det svenske bandemiljø, der blandt andet omhandler drab, skriver B.T.

 

Der er altså konkrete tråde til Sverige i skyderierne.

 

Politiet mener også, at der er flere kriminelle bandemedlemmer fra Sverige i København lige nu, ifølge Astrid Søndberg på TV2.

 

Og det der nu foregår tyder på, at banderne er ved at tage magten i dele af København – ligesom vi kender det fra Sverige.

 

I store byer som Göteborg, Malmø og Stockholm er indvandrerdominerede bander ved at tage magten. De laver vejafspærringer for at sikre kontrollen med hvem der kommer ind i et område. Og politiet siger nu selv, at de føler sig magtesløse overfor det, der sker.

 

Noget tilsvarende ser ud til at være ved at ske i Danmark. Skyderier og drab griber om sig, mens politiet virker magtesløse.

 

https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/efterlysning/2021/12/29

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!