Danmark: Friday, January 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


I sin nytårstale har statsminister Mette Frederiksen ikke omfavnet de ca. 200.000 selvstændigt erhvervsdrivende, som har haft svære kår under pandemien, mens hendes parti har travlt med at kurtisere storkapitalen, skriver indehaveren af Rossen& Company, Nicolai Frederik Bonnén Rossen, i Berlingske.

”Etablissementet er i seng med storkapitalen, det nye tech-aristokrati og den urbane klasse af progressive akademikere, journalister, bureaukrater og embedsmænd og ser til, mens selvstændige presses ned i et voksende prekariat.

Derfor er ideen om S som arbejderparti også en joke, da enhver med erfaring fra det private erhvervsliv (stort set ingen fra nuværende regering) ved, at den rigtige arbejderklasse i vid udstrækning udgøres af selvstændige, ’den arbejdende klasse’, og man må med nytårstaler som Mette Frederiksens anno 2021 antage, at S har forsvindende få stemmer her”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account