Danmark: Sunday, October 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Danske plejehjem er forvandlet til en uværdig og umenneskelig maskinpark, skriver lederen og stifteren af det anerkendte demensplejehjem Dagmarsminde i Græsted, May Bjerre Eiby, i sin nye bog ”Omsorgsmanifestet – hvordan vi skaber verdens bedste plejehjem”. Det skriver Berlingske.

”’Omsorgsmanifestet’ er en ætsende og skræmmende beskrivelse af en følelseskold og forrået hverdag på de danske plejehjem, som styres af  rigide kommunale standarder, stærke fagforeninger og dårlige ledere.

Personalets fokus er rettet mod alt andet end hvordan beboerne har det. Det gør plejehjemmet til et trist sted, hvor de ældre mest af alt er i vejen. De reduceres til et stykke kød uden sjæl. Et helt igennem farligt og besværligt stykke kød.

I stedet fyldes plejehjemmene med en sand maskinpark af fremmedgørende moderne hjælpemidler – kørestole, rollatorer, lifte på skinner i loftet. De er overalt og er kun med til at gøre de ældre mere syge.

Udstyret er ikke indkøbt for de ældres skyld, men for personalets – af hensyn til arbejdsmiljøet. Det er fagbevægelsen, der dikterer, at man er nødt til at gøre sådan. Og kommunen, der holder meget af faste standarder og styr på tingene, bakker op”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account