Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: jpgon, Bigstock


Foto: jpgon, Bigstock

Hvis en dansk film- eller tv-produktion skal have støtte fra Det Danske Filminstitut, skal de fortælle, hvor mange jøder de regner med at ansætte.

I sidste uge kom det frem, at Det Danske Filminstitut fremover vil kræve, at film- og tv-produktioner opgør antallet af ikke-hvide medarbejdere, hvis de vil have støtte. Nu oplyser direktør Claus Ladegaard, at tiltaget også gælder jødiske medarbejdere.

“Vi kan se, at jøder bliver diskrimineret mere end ikke-jødiske medarbejdere, nok fordi folk betragter dem som meget eksotiske. Med et optællingssystem vil filmproducenterne have mere fokus på en mangfoldig sammensætning af medarbejdere, så jøderne ikke stikker ud. Vi gør det faktisk for deres skyld,” siger han, der endnu ikke har besluttet sig for, hvordan man fra filminstituttets side skal tjekke, hvorvidt der er tale om egentlige jødiske medarbejdere.

“Som udgangspunkt stoler vi på, at folk opgør antallet af jøder korrekt. Men det er vanskeligt, og vi udelod netop jødeoptællingen i første omgang, fordi det omkring jødiskhed forholder sig sådan, at noget kan ses, og andet ikke kan.”

Ansætter en rabbiner
Ladegaard er klar over, at et yderligere problem kan være de personer, der er konverteret til jødedom.

“Der kan det i hvert fald ikke ses, og så må vi lave nogle stikprøver for at garantere, at de her mennesker virkelig mener det og ikke bare er konverteret for at få filmstøtte,” siger direktøren og lufter tanken om at ansætte en rabbiner på filminstituttet, der kan udspørge ansøgerne om Toraen, sabbatten og andre hovedelementer i den jødiske tro.

“Problemet er så, at langtfra alle etniske jøder er religiøse, så kan man afkræve af dem, at de skal kende alt muligt til jødiske religiøse skikke og tekster? Puha, jeg ville ønske, nogen havde lavet nogle klare regler for måling af jødiskhed.”

Handler om at bevidstgøre
Claus Ladegaard skynder sig dog at tilføje, at opgørelsen ikke er afgørende for, om en film- eller tv-produktion får støtte.

“Ligesom med opgørelsen af de ansattes køn handler det om at bevidstgøre. Bare fordi man beder folk om at fokusere enormt meget på en bestemt ting, betyder det ikke, at man vil presse dem nogen som helst steder hen.”Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account