Danmark: Sunday, September 12, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Dansk Folkeparti i Region Hovedstaden kræver ekstraordinært møde om alarmcentralen


En lang række borgere kan ikke komme igennem til alarmcentralen på 112. Menneskers liv står derfor på spil hver dag. Det er meldingen fra 30 tidligere og nuværende medarbejdere på Region Hovedstadens 112-vagtcentral. Medarbejderne har talt, at der i løbet af en måned var mindst 2.482 mistede opkald.

”Oplysningerne er en katastrofe. En opringning til 112-valgcentralen er den livlinje, som vi tilbyder borgerne, når de har allermest brug for hjælp. Det skal simpelthen fungere hver gang,” siger Finn Rudaizky som er medlem af Regionsrådet for Dansk Folkeparti, og fortsætter:

 

”Jeg vil i dag tage fat i regionsrådsformand Lars Gaardhøj (S) og kræve et øjeblikkeligt ekstraordinært møde i regionsrådet. Vi står overfor et nødråb fra medarbejderne, og det er borgernes liv og velfærd det handler om. Det kan ikke være rigtigt, at kø på en telefonlinje skal koste menneskeliv. Det er flot af vores medarbejdere, at de nu råber op. Systemet har tilsyneladende lukket sig om sig selv, men nu skal alt frem, så borgerne igen bliver trygge.”

 

Finn Rudaizky mener, at situationen er så alvorlig, at hele regionsrådet skal samles ikke kun det relevante udvalg. ”Jeg har svært ved at finde en mere alvorlig sag end denne. Nu må vi som samlet flok får alle oplysninger på bordet og finde en løsning. Handler det om flere medarbejdere eller en hurtig tilførsel af midler til ny teknik er vi helt klar til at prioritere dette. Hvis nødvendigt må vi genåbne budgetaftalen,” siger Finn Rudaizky.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account