Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Dansk Folkeparti i København: Stop for to ”hyggeprojekter” for unge med banderelationer


I forbindelse med budgetaftalen for næste år i Københavns Kommune ser Dansk Folkeparti med tilfredshed på, at det er lykkedes at stoppe den kommunale bevilling til to sociale projekter på Nørrebro der ikke kan fremvise særlig gode resultater.

I 2018 blev der givet en bevilling på næsten 9 mio. kr. til to såkaldte 18+ centre som skal hjælpe kriminalitets- og bandeudsatte unge med at bevare et godt forhold til det omkringliggende samfund.

”Centrene er ganske enkelt blevet misbrugt af banderne, og de har været lukket ned i flere omgange efter fund af både våben og narko. Vi kan ikke finansiere projekter, som reelt opfattes som bandernes klubhuse. Derfor slutter det nu,” siger Cheanne Nielsen, og fortsætter:

”Det der derimod er behov for er en styrket politimæssig tilstedeværelse på Nørrebro, så borgerne kan føle sig trygge. Vi er tilfredse med, at pengestrømmen til projekterne nu holder op.”

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account