Danmark: Thursday, September 09, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Eliten hylder Danmarks aktivistiske udenrigspolitik


Danmark har indtil juni i år betalt Storbritannien for at tage imod 23 afghanske tolke, der har hjulpet danske styrker i Afghanistan. Beløbet er dog hemmeligt.

’Danmark betaler sig ud af et juridisk ansvar for tolkene, idet vi betaler et beløb for at sende dem til Storbritannien, som dermed overtager det humanitære ansvar, der ellers ville have været vores. Jeg har ikke tidligere – hverken i mit arbejde i FN og EU eller som advokat i Danmark – set en lignende ordning’, siger Poul Hauch Fenger, advokat og specialist i bl.a. asylret samt tidligere ansat i FN’s Højkommissariat for Menneskerettigheder, til Berlingske.

’Vi har på helt utrolig vis snoet os i forhold til vores allierede’, siger Sine Plambech, seniorforsker ved Dansk Institut for Internationale Studier (DIIS)”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account