Danmark: Monday, November 23, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Civilt politi i S-togaktion | 24NYT


I den seneste tid har politifolk fra Københavns Vestegns Politi patruljeret oftere på togstationer og i S-tog i dag- og aftentimer. Som regel er patruljerne synlige og tydeligt tilstede i uniform, men lørdag aften kørte en større gruppe politifolk og DSB-revisorer rundt sammen på det vestegnske S-togsnet i civilt tøj.

Fællespatruljerne besøgte alle S-stationer på Vestegnen med ekstra fokus Herlev, Ballerup og Ishøj.

Politiet visiterede en række mistænkelige personer, fandt fire i besiddelse af euforiserende stoffer, og tre andre får en bøde for at forstyrre den offentlige orden med deres adfærd.

DSB-revisorerne gav 67 passagerer påbud om at bruge mundbind på stationsområder og i S-tog, hvorefter alle fik det bragt i orden.

”Patrulje i civilt antræk kan give os et godt billede af, hvad der foregår i togene og ved stationerne. Vi oplevede overordnet en god og rolig aften. Det er vores indtryk, at de fleste bliver glade for at se politiet uanset om vi kommer i uniform eller civilt. Det at være tilstede i civil giver os også en mulighed for en mere uformel tilgang til dialog med borgerne,” siger vicepolitiinspektør Søren Enemark, Københavns Vestegns Politi.

Han tilføjer, at Københavns Vestegns Politi fortsætter med uniformerede og civile patruljer på S-togsnettet – også i denne weekend – og planlægger flere fælles aktioner med DSB.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account