Danmark: Saturday, September 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Butikstyv viste sig at være narkosælger med skjulte kontanter


”Vi holder ham nede, men han kæmper imod.”

Sådan lød anmeldelsen torsdag den 9. september om aftenen, da en butiksvagt fra et supermarked i Aalborg ringede til Nordjyllands Politi. Hans kolleger havde snuppet en butikstyv på fersk gerning, som de nu ville overlevere til politiet.

Kort tid efter ankom en beredskabspatrulje til stedet. De sigtede og anholdt manden for butikstyveri, hvorefter de ville visitere ham og hans taske.

Men tasken bar på noget af en overraskelse.

Uopfordret oplyste den sigtede, at tasken indeholdte hash. Og ganske rigtigt; en kraftig stank af hash mødte betjentene, da de åbnede den for at undersøge den nærmere. Hashen blev i alt kontrolvejet til 749,71 gram. Derudover bar tasken på 6 mobiltelefoner, en bærbar PC og en ganske almindelig indpakning til chips.

Men det viste sig, at chips-indpakningen havde et hemmeligt rum. Et rum, der skjulte et større kontantbeløb. Den større mængde hash, de 6 mobiltelefoner og kontanterne – alle tydelige tegn på salg af narko.

Politiet sigtede derfor yderligere manden for salg af narkotika. De fundne genstande blev konfiskeret som bevismateriale i sagen.

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account