Danmark: Monday, July 05, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Brækket arm eller ben behøver ikke at sætte badeferien på pause


For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimming-poolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vandrutschebanen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips. Sådan behøver det dog ikke gå. Dansk firma har udviklet en “badebeskytter”.

For mange er sommerferie lig med badeferie på stranden eller i swimming-poolen sydpå. En tur i bølgerne eller på vandrutschebanen kan dog hurtig blive stoppet af en arm eller et ben i gips.

Sådan behøver det dog ikke gå. Vendex Cover fra Skagen har sat sig for at afhjælpe problemet med en “badebeskytter” fremstillet i 100% naturgummi og lige til at trække udover gipsen på foden eller armen.

– Især i skolernes sommerferie oplever Vendex Cover et boom i salget af badebeskyttere. Især salget af covers til armen i børne/teenager størrelse hitter i juli måned. Jeg får især henvendelser fra børnefamilier, hvor familiens yngste medlem er kommet til skade lige før årets hovedferie skal afholdes. Og det skal helst gå stærkt med at få en badebeskytter bestilt, da flyet måske allerede afgår dagen efter uheldet, fortæller Direktør Lars Hedegaard, Vendex Cover.

Findes i flere størrelser 

Badebeskytteren fås også i voksenstørrelse, og her er det især daglige brugere af fx. svømmehallerne, den hitter hos.

– Coveret kan med fordel også anvendes til at trække udover en skinne eller anden forbinding, når man bader. Selv vinterbadere har jeg fået henvendelser fra, fortæller Lars Hedegaard.

Coveret kan beskrives som en lang gummihandske, som er smal i åbningen, så den slutter til underarmen eller underbenet og giver en helt vandtæt forbinding. Gummingen er yderst elastisk og kan strækkes 700% og skulle den stramme, kan det nemt justeres ved at klippe et stykke af enden.

Vendex Cover produceres i Skagen. Bestiller man inden kl. 14.00, har man leveringen næste morgen ved hoveddøren.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account