Danmark: Tuesday, June 01, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Israel godkender en våbenhvile med Hamas


Boligpriserne stiger eksplosivt, fordi udbuddet af boliger ikke følger med efterspørgslen, skriver Jonas Herby, Cepos, i Børsen.

”Det skyldes boligreguleringen, som betyder, at folk, der har fået fingrene i en billig bolig, bliver boende længere, fordi huslejen er lav. En person, der bor i en reguleret fireværelses lejlighed, kan have svært ved at finde en billigere toværelses lejlighed, og derfor bliver personen boende i den store lejlighed, så familien med børn må ud på ejerboligmarkedet, hvor den presser priserne op.

Boligregulering betyder også, at der ikke bygges boliger nok. Statens og kommunernes regulering begrænser byggehøjder, byggeprocenter, byggearealer, boligernes størrelse osv., som kunstigt begrænser udbuddet af boliger. Den manglende politiske villighed til at deregulere boligmarkedet fører til stigende boligpriser”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account