Danmark: Friday, January 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Blottede sit lem foran ung kvinde


Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 21.40 i aftes anmeldte en 27-årige kvinde fra Svendborg, at hun havde været udsat for blufærdighedskrænkelse, mens hun sad i ventesalen på Ringsted Station omkring kl. 20.30. En mand var kommet hen til hende og havde spurgt efter en smøg.

Da hun kiggede op så kvinden, at han havde blottet sit lem og onanerede. Den 27-årige råbte ham an, hvilket fik ham til at stoppe og sætte sig ned. Den 27-årige forlod herefter ventesalen og steg på et tog hjem. Senere kontaktede hun politiet og gav en god beskrivelse af manden.

En patrulje kørte til Ringsted Station, hvor de fandt frem til en 31-årig mand uden fast bopæl i Varde Kommune, som passede på signalementet. Han blev sigtet for blufærdighedskrænkelse og afhørt til sagen, som han erkendte. Herefter fik den 31-årige lov til at gå, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account