Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Bundlinjen på valgresultatet, som vi kender det – uden Donald Trumps erkendelse af et nederlag – er, at som præsident kan Joe Biden ikke komme igennem med meget af sine storstilede ambitioner om offentlige investeringer for billioner af dollar, skriver Børsen.

”Hvad enten det er i en klimaplan med masser af klimapolitik og grøn energi, i en stor infrastrukturpakke, i forskning og uddannelse eller i en fordobling af mindstelønnen eller en ny sundhedsreform. Men omvendt vil heller ingen af de ganske store skatteforhøjelser, som Biden har varslet for især virksomheder og de højeste indtægter, blive realiseret.

Årsagen er enkel. Lovforslag på de nævnte områder forudsætter vedtagelse i Kongressens to kamre. Præsidenten kan alene ikke få meget igennem. Joe Biden vil derfor indtage Det Hvide Hus som en lam and med stækkede vinger og flettet næb”.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account