Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Bach-forestilling vinder stor international pris


FEDORA – VAN CLEEF & ARPELS pris for Ballet 2020 er gået til dansekompagniet Hofesh Shechter Company for LIGHT – Bach dances, der er et samarbejde mellem Det Kongelige Teater, Concerto Copenhagen og Hofesh Shechter Company.

Den fornemme pris bliver uddelt årligt til kunstnere, som samarbejder på tværs mellem kulturelle institutioner for at skabe nye ballet produktioner, der understøtter formmæssigt kreative og innovative forestillinger.

Hofesh Shechter takker alle, der har gjort det muligt at vinde prisen: “Jeg er så taknemmelig for den støtte det giver til vores partnerskab med Den Kongelige Danske Opera, til vores kunstnere og andre samarbejdspartnere. Mere end nogensinde symboliserer denne pris håbet for kunstnere og publikum. Med den i hånden kan vi drømme og skabe kraftfulde, meningsfyldte oplevelser via dans, musik og tekst på en livsbekræftende og samlende måde.”

Operachef John Fulljames glæder sig over støtten til at udvikle et nyskabende værk i en meget udfordrende tid for kunsten: “Denne pris gør det muligt at samarbejde med et fantastisk kunstnerisk hold om at skabe en multi kunstarts forestilling, der kan nå et nyt publikum. Bachs musik er et af de mest rå og ærlige forsøg på at udforske liv og død i musikkens historie. Det er bevægende musik, som både er fyldt med ideer og inspiration til at bevæge sig og danse. Vi har aldrig skabt et værk af denne type og vi håber, at det vil tale på en ny måde til en ny generation af publikum.”

LIGHT – Bach dances
Johann Sebastian Bachs betagende kantater i samspil med moderne dans danner rammen om en forestilling med hjerte og nærvær. Hofesh Shechter koreograferer til Bachs toner, der spilles af Concerto Copenhagen, og skaber sammen med instruktør og operachef John Fulljames en forestilling, der med ærlighed og integritet giver ordet til mennesker, som ser slutningen på deres liv i øjnene. Forestillingen LIGHT er rejsen ind i et særligt univers udsprunget af bevidstheden om, at livet rent faktisk har en afslutning. Kan vi nærme os en forståelse og en accept af dødens uafvendelighed? Kan mødet med døden rumme humor og skønhed?

Produceret af Det Kongelige Teater og Hofesh Shechter Company
Instruktører: Hofesh Shechter og John Fulljames
Koreograf: Hofesh Shechter
Dirigent: Lars Ulrik Mortensen
Scenograf og kostumier: Tom Scutt
Lysdesigner: Paule Constable

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account