Danmark: Saturday, December 14, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Regeringen vil forhindre fremmedkrigere i at komme til Danmark | BT Politik

B.T. | Regeringen vil forhindre fremmedkrigere i at komme til Danmark | BT Politik

Regeringen beder Folketinget hastebehandle lovforslag, der skal gøre det muligt administrativt at frakende fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskab deres danske statsborgerskab.

Det vil betyde, at Danmark kan frakende fremmedkrigere deres statsborgerskab, mens de befinder sig i udlandet.

Sådan skriver Statsministertiet på Twitter.

‘Den aktuelle situation i grænselandet mellem Tyrkiet og Syrien udgør en betydelig risiko for, at fremmedkrigere med dansk statsborgerskab om kort tid kan være på vej til Danmark,’ skriver Statsministeriet i pressemeddelelsen.

Under normale omstændigheder ville de kunne komme hjem til Danmark, når de allerede har et dansk statsborgerskab, men med den nye lov vil det altså være muligt for Danmark at frakende dem den danske del, således at de ikke kan få lov at rejse ind i landet.

»Der er risiko for, at de kurdisk kontrollerede IS-lejre i grænselandet bryder sammen, og at fremmedkrigere med dansk statsborgerskab søger mod Danmark,« udtaler Mette Frederiksen i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Det er mennesker, der har vendt Danmark ryggen og med vold kæmpet mod vores demokrati og frihed. De udgør en trussel mod vores alles sikkerhed. De er uønskede i Danmark.«

Opdateres..

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account