Danmark: Saturday, December 07, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
'Årgang 0'-Rachel vender tilbage til skærmen med ‘Paradise’-hunk | BT Film, TV og Streaming

B.T. | ‘Årgang 0’-Rachel vender tilbage til skærmen med ‘Paradise’-hunk | BT Film, TV og Streaming

Allerede i næste uge kan Rachel opleves på skærmen igen.

I 18 år har tv-seerne fulgt med i Rachel Ellebyes liv på godt og ondt, når hun sammen med resten af sin familie har inviteret hele Danmark indenfor i TV 2-reportageserien ‘Årgang 0’. Serien bliver endegyldigt afsluttet i starten af det nye år, men så længe skal du ikke vente, før du igen kan se Rachel på skærmen.

Allerede i næste uge bliver det igen muligt at få et indblik i Rachels liv, når hun medvirker i TV3-programmet ‘Til middag hos’ – et program, som hun tidligere har fortalt Realityportalen, at hun gerne ville medvirke i.

Her deltager hun sammen med den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager Philip May, Kirsten Marie Skaarup fra ‘Landmand søger kærlighed’ og Micki Cheng fra ‘Den store bagedyst’.

Allerede på mandag er det Rachel, der er vært, og ifølge programomtalen kan gæsterne glæde sig til en aften, der er inspireret af hendes argentinske eventyr.

‘Den første vært er Rachel, som byder velkommen til “En aften i Buenos Aires” på Birkerød Kostskole. Rachel fortæller om kostskolelivet og regler om alkohol og drenge på værelset,’ lyder det i programomtalen.

‘Til middag hos’ kan ses mandag til torsdag klokken 19:00 på TV3. Allerede nu kan du på Viaplay se mandagens afsnit med Rachel som vært.

Artiklen blev bragt i samarbejde med Realityportalen.dk

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account