- Altså, jeg hedder Søren, og jeg har et haveprogram, så jeg er da godt klar over, at jeg har sat røven i klaskehøjde

– Altså, jeg hedder Søren, og jeg har et haveprogram, så jeg er da godt klar over, at jeg har sat røven i klaskehøjde


I 14 år har Søren Vester og familien boet i et kæmpestort hus – en gammel præstegård – på en 10.000 kvadratmeter stor grund i Thise. Mens der er blevet sat i stand, kælet og kreeret indenfor, har haven stået urørt som én stor græsplæne. Men i år gik arbejdet igang med at forvandle græsplænen til et spændende have med blomsterhav, spiseligt og overraskelser. Det sker for rullende kameraer i “Søren Vesters Have” på DR.

– Når man har projekter indenfor som for eksempel køkken eller badeværelse, så skal banken som regel med ind over. Men haven er min helt egen kreative boble, og jeg bestemmer selv.  Det fascinerer mig, og jeg går i haven hver eneste dag bare lige for at se, siger Søren Vester.

Jeg tror, nogen ser os som lidt eksotiske. Vi er sådan nogen, der bor ude på landet og snakker med vores naboer, og vi står ved det, vi er rundet af. Men det er der jo utroligt mange der gør alle mulige steder i Jylland, på Fyn og Sjælland

Søren Vester

Netop det at give den gas og at være kreativ er det, som Vester gerne vil give videre med sit haveprogram.

– En have er ikke kvantefysik. Alle burde eksperimentere noget mere, så man får en mere personlig have. Det er bare om at plante noget og lege med det, om man så vil lave en japansk have med bonzai eller man går med en klassisk staurderhave eller noget helt tredje.  

– Min have er ikke en nulfejls-kultur men en multifejlskultur. Der sker fejl på fejl, men så lærer man undervejs. Jeg håber folk vil tænke, at når ham Søren Vester kan, så kan jeg også, siger han. 

Er du en ny Søren Ryge?

– Altså jeg hedder Søren, og jeg har et haveprogram, så jeg er da godt klar over, at jeg har sat røven i klaskehøjde. Jeg har ikke noget problem med at blive sammenlignet, det er en ære. Men jeg er ikke Søren Ryge.

– Jeg har set alle Sørens Ryges haveprogrammer, og jeg mener alle. Han har lavet fjernsyn i 40 år, så jeg føler nærmest, at jeg kender ham. Jeg står på en måde på skuldrene af ham, og det er med stor ærefrygt, at jeg har kastet mig ud i det, siger Søren Vester.

Udover dig og Ryge er der også Frank “Bolderøven” Erichsen. Hvorfor er jyder, der går og roder i jorden, så godt fjernsyn?

– Jeg er ikke sikker på, at det har noget at gøre med, at vi er jyder, for at være jysk er fandme ikke en kvalitet i sig selv.  Men jeg tror faktisk, nogle ser os som lidt eksotiske. Vi er sådan nogle, der bor ude på landet og snakker med vores naboer, og vi står ved det, vi er rundet af. Men det er der jo utroligt mange der gør alle mulige steder i Jylland, på Fyn og Sjælland.

“Søren Vesters Have” har været en pæn succes med seertal på som har ligget og vippet på begge sider af 500.000 seere. Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!