Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Alle indsatte får tilbudt vaccine


I næste uge vil Kriminalforsorgen begynde at vaccinere alle indsatte. Dermed vil det ikke længere være et problem at stuve dem sammen på få kvadratmeter.

Ifølge kapacitetskonsulent Arne Brodersen fra Kriminalforsorgen åbner det nye initiativ spændende muligheder.

”Hvis jeg selv skal sige det, er vi ret dygtige til at finde plads, hvor andre ikke tror, det er muligt. Igennem årene har vi skabt ret kreative løsninger. Jeg tænker for eksempel på den flittigt benyttede dobbeltfunktionsløsning, hvor vi bruger en fleksibel tilgang til vores inventar. Et bordtennisbord kan jo eksempelvis snildt bruges som seng. Med vaccinationerne bliver det muligt at udnytte vores faciliteter i langt højere grad, fordi vi ikke skal bøvle med at spritte dem af i skiftefasen fra bordtennisbord til seng, fra høvlebænk til seng, fra løbebånd til seng og så videre,” siger konsulenten.

Han oplyser, at man inden længe er parate til at gå endnu længere med nye frigørelsesinitiativer.

”Vi er meget fokuserede på at få mere ud af vores kapacitet. Derfor samarbejder vi med Ikea om skabsløsningen ’Anholt’, som har plads til fem indsatte i hvert modul. Jeg tror, du skal regne med, at denne løsning hurtigt vil skabe både luft og plads rundt om i vores fængsler,” siger konsulenten og virker mere end tilfreds ved tanken.


Ingen vaccination af ansatte

Får medarbejderne så også tilbudt vaccine? Nej, det er ikke planen og heller ikke nødvendigt. Ifølge Arne Brodersen er der nemlig efterhånden så få fængselsbetjente tilbage, at det ikke giver mening at vaccinere dem.

”Der er ingen reel kontakt mellem de indsatte og ansatte længere. Det bruger vi ikke. Og det er en stor fordel under en epidemi. Vi er jo i stand til at holde 100 procent afstand,” siger han.

Kriminalforsorgen planlægger faktisk at skære yderligere ned på bemandingen i fremtiden som et værn mod kommende sygdomsudbrud.

”Det skal ikke være en hemmelighed, at vi forventer fængsler helt uden ansatte. For som vi plejer at sige: Dobbelt op på fanger slår ingen mand af hesten, når vi bliver ramt af pesten.”

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account