Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Alle, der har kendskab til journalistikkens verden, ved, at der er masser af muligheder for manipulation for den, der måtte ønske det. Man kan udelade uønskede fakta og tal, der ikke passer i ens kram, og man kan håndplukke fakta og tal, der understøtter ens politiske dagsorden. Der kan manipuleres med den statistiske metode. Resultater, der ikke rigtig passer, kan droppes. Osv. osv.

Et typisk eksempel på manipulerende journalistik har vi fundet i Hakon Redders artikel om Bidens infrastrukturplan i dagens Børsen.

Ordet ”infrastruktur” forbinder man typisk med veje, broer, lufthavne o. lign., og derfor er Redders artikel om Bidens “infrastrukturplan” forsynet med et billede af Brent Spence Bridge med følgende tekst: ”Brent Spence Bridge, der forbinder Covington med Cincinnati, er blandt de broer, der betegnes som forældede, fordi den daglige trafik er dobbelt så stor, som broen er designet til”.

I selv artiklen kan man imidlertid ikke finde et eneste ord om opgradering af nedslidte veje, broer eller lufthavne, som Bidens billionplan skal finansiere.

Måske fordi Redder er klar over, at kun 6 pct. af de mange milliarder, der er afsat til Bidens infrastrukturplan, skal gå til opgradering af nedslidte veje og broer. Det undlader han dog at nævne, men forsyner alligevel sin artikel med et billede, der skal skabe det indtryk, at fokus i Bidens billionplan er på veje og broer.

Børsens artikel er ikke usand, men heller ikke rigtig. Vil du kende sandheden om, hvad Bidens plan reelt skal finansiere, læs f.eks. her, her og her.

André Rossmann

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account