Danmark: Thursday, October 29, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Plejehjem og kommuner bliver ved med at forbyde beboerne at forlade plejehjemmene for bl.a. at gå en tur eller for at besøge deres pårørende, skriver Berlingske.

”Ældre Sagen oplyser nu i et brev til landets 98 borgmestre, at de får aktuelle henvendelser om, at det er praksis nogle steder, selv om det flere gange er indskærpet, at de ældre skal have lov til at komme ud fra plejehjemmet trods de nye besøgsrestriktioner, der tages skridt til at indføre i kølvandet på, at antallet af coronasmittede er skudt i vejret over hele landet.

’Den fejlagtige håndtering af retningslinjerne har store menneskelige konsekvenser for både de berørte beboere og deres pårørende. Vi får hjerteskærende henvendelser om fysiske og mentale funktionstab, depressive symptomer, ulykkelige og utrygge ældre, som ikke længere synes, at livet er værd at leve’, skriver Ældre Sagens direktør, Bjarne Hastrup, i brevet til borgmestrene”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account