Danmark: Tuesday, September 14, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
61-årig kvinde reddet - 24NYT


Kl. 12.33 mandag kom et alarmopkald om brand i lejlighed i Ladegårdsparken i Holbæk. En 31-årig kvinde på legepladsen tæt ved hørte røgalarmen og kunne lugte røg. Hun slog alarm og løb hen til lejligheden for at hjælpe, sammen med flere andre handlekraftige borgere. Da politiet kom frem var den 61-årige beboer i lejligheden blev hjulpet ud, og en kraftigt rygende dyne var blevet trukket ud på græsplænen foran bebyggelsen. Patruljen slukkede ilden i dynen med en pulverslukker.

Da brandvæsnet kom frem blev en brændende madras trukket ud af lejligheden og slukket. Brandvæsnet fik slukket ilden før den spredte sig. Den 61-årige beboer blev kørt til sygehuset i ambulance til tjek for røgforgiftning. En af de hjælpsomme borgere, en 27-årig kvinde, blev tilset for røgforgiftning i ambulance, men havde ikke brug for yderligere behandling. Den 61-årige skal senere afhøres til sagen. Politiet optog rapport om brandsagen og skal forsøge at afklare, om brandårsagen kan være rygning eller anden brug af åben ild i lejligheden.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account