Danmark: Friday, June 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
43-årig mand fundet omkommet | 24NYT


Den 43-årige savnede nordjyske mand, som siden 9. april 2021 har været forsvundet og eftersøgt af Nordjyllands Politi, er desværre fundet afgået ved døden. Dermed indstiller politiet eftersøgningen af manden. De pårørende er underrettet.

En afdød person blev 14. maj 2021 fundet af en svensk fiskekutter i farvandet mellem Skagen og Sverige, og personen er i dag, 9. juni 2021, blev endeligt identificeret som dén savnede 43-årige danske mand, der forsvandt i området omkring Jerup d. 9. april 2021, der ligger i Frederikshavn kommune. Dette afstedkom et større eftersøgningsarbejde fra politiet, der blev bistået af borgerne i forbindelse med eftersøgningen.

”Jeg vil gerne sige en stor tak til de borgere, der hjalp med eftersøgningen og gav os tip at gå efter,” siger lederen af eftersøgningen, fg. politikommissær Morten Axelsen, der understreger, at der ikke er mistænkelige omstændigheder omkring det tragiske dødsfald.

De pårørende er underrettet.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account