Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Ynkeligt EU uden lederskab | 24NYT

Grænser lukkes, medicinsk udstyr bliver holdt tilbage, og spørgsmålet er: Hvor er EU, når vi har allermest brug for det? Har Europa overhovedet lært af finanskrisen i 2008, spørger Berlingske.

Hver dag udstiller coronakrisen manglende lederskab i EU. Europa er ved at lukke ned. Flere lande – med Danmark som et af de første – har slået grænsebommene ned. Internt i landene er en nedlukning ligeledes i gang.

EU-Kommissionen har hele vejen igennem har virket famlende og solidariteten i unionen er pist væk.

Flere medlemslande har stoppet eksport af medicinsk udstyr til andre medlemslande, ligesom flere lande har iværksat nødpakker, der har karakter af statsstøtte – i strid med gældende EU-ret.

En chokerende meningsmåling i Italien viser, at kun 21 pct. af italienerne mener, at det er en fordel at være medlem af EU. 67 pct. mener, at det er ufordelagtigt at være medlem af EU.

Det er tydeligt, at i krisen bliver det nationalstaternes Europa. ”EU er en koalition af nationalstater. Nationalstaterne har sejret, og det synes altid at komme bag på EU-myndighederne”, siger historikeren Uffe Østergaard, som senest har skrevet en bog om nationalstaternes genkomst i Europa.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account