Danmark: Saturday, December 07, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
VIDEO: Paludan amok! "Man burde havde hængt Omar El Hussins nøgne, svinske lig op i en stolpe, så vi kunne grine af ham!"

24Nyt | VIDEO: Paludan amok! “Man burde havde hængt Omar El Hussins nøgne, svinske lig op i en stolpe, så vi kunne grine af ham!”

Under en demonstration i Høje Kolstrup tidligere i dag tordnede Rasmus Paludan atter en gang imod islam. Men individuelle muslimer stod også for skud. Det gjaldt bl.a. den muslimske jihadist, som i 2015 dræbte to uskyldige danskere under et terrorangreb i København.

Om ham sagde Paludan bl.a., at han hans “svinske krop blev gennempløkket af 21 kugler fra dansk politis side.” Paludan fortsatte med at kalde ham for et “møgsvin, søn af en hore“, og beskrev derefter hvordan man burde have behandlet hans lig, efter politiet skød og dræbte ham.

Se selv Paludan tordne mod den muslimske terrorist i videoen herunder.

Hvad mener du? Er Paludan for grov, eller er du enig i det, Paludan ytrer om terroristen? Skriv din mening i kommentarfeltet under videoen.

 

Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account