Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
VIDEO: Imam garanterer, at jomfruer i Paradis hverken tisser eller laver afføring

24Nyt | VIDEO: Imam garanterer, at jomfruer i Paradis hverken tisser eller laver afføring

I et interview på TV-kanalen Al-Majd, kunne den muslimske lærde, Muhammad Al-Munajid, i detaljer fortælle rettroende muslimer om, hvad der venter dem i paradis.

For hvis man tror, at de mange jomfruer, som Allah lover, der er udsigt til, er hvem som helst, så tager man ifølge Muhammad Al-Munajid fejl.

I interviewet, som er fra juli 2009, kan han nemlig afsløre følgende om de kvindelige jomfruer overfor journalisten, som ser særdeles begejstret ud, da han hører, hvad der venter ham:

“En sådan strålende skønhed findes ikke i denne verden. Hvor kan du finde sådan en skønhed? Mens kvinderne i denne verden måske lider dag og nat af menstruation, af blødninger i 40 dage efter fødsel, fra vaginal blødning og af sygdomme -så er Paradisets kvinder rene, umærkede, menstruationsfrie, fri for afføring, urin , slim i halsen, børn… Desuden rensede Allah dem for alle urene og dårlige ting, både i udseende og karakter. I deres karakter er de ikke jaloux, hadefulde eller vrede. De er ikke grådige.”

….

Hvad mener du om den kloge muslimske lærdes udtalelser? Skriv din mening i kommentarfeltet nedenfor og del meget gerne artiklen på Facebook.

 

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account