Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Europa er det nye Kina

24Nyt | VIDEO: “Corona er Allahs straf mod kineserne.” Nu er imamen selv smittet

Den shi’itiske irakiske islamiske lærde Hadi Al-Modarresi, der er hjemmehørende i Qom, Iran, sagde i en video, der blev uploadet til internettet den 28. februar 2020, at spredningen af ​​coronavirus uden tvivl er en handling fra Allah, der er guddommelig straf mod kineserne for deres behandling, hån og respekt mod muslimer og islam. Nu rapporterer flere online-kilder, at Al-Modarresi pådrog sig coronavirus.

Hadi Al-Modarresi sagde:

“Det er åbenlyst, at spredningen af ​​denne virus er en handling fra Allah. Hvordan ved vi det? Spredningen af ​​coronavirus begyndte i Kina, et gammelt og stort land, hvis befolkning udgør en syvendedel af menneskeheden Mere end en milliard mennesker bor i det land Myndighederne i det land er tyranniske, og de har sat mere end en million muslimer  i husarrest. Journalisterne i det land begyndte at bespotte muslimske kvinders niqab og de tvang muslimske mænd til at spise svinekød og drikke vin. Allah sendte en sygdom mod dem, og denne sygdom ramte 40 millioner [kinesere]. Den samme niqab, som de bespottede, er blevet tvunget på dem selv, både mænd og kvinder, af Allah ved hjælp af statslige myndigheder og embedsmænd.”

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account