Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Vi er ikke “danskere”, men “befolkningen”

Professor i retorik Christian Kock mener, at når coronakrisen er overstået, bør regeringen tage brugen af ordet ”danskerne” op til debat.

Det her drejer sig ikke om, at vi er danskere. Vi er alle sammen mennesker. Jeg synes, det er en lidt problematisk kurs, regeringen har valgt, når man taler om »danskerne« i stedet for »befolkningen«. Der er en hel del mennesker i landet, som ikke er danskere, men som er her alligevel, og som er nøjagtigt lige så udsatte og bekymrede. Bivirkningen kan være, at nogle føler sig en smule udgrænsede”, siger professoren.

24NYT: Det er nye tider, hvor Danmark har fået et stort muslimsk mindretal. De er ofre og kan føle sig krænkede og udgrænsede, når man kalder dem ”danskere”. Det er synd for dem, De har været så meget igennem og kommer langvejs fra, og nu udsættes de for krænkelser igen. Det er jo ikke meget, der er værre end at blive kaldt ”dansker”. Vi danskere bør derfor udvise empati og acceptere, at vi ikke længere er ”danskere”, men ”befolkningen”.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account