Danmark: Tuesday, August 04, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Voldsom stigning i antallet af fejl i sundhedsvæsenet

24Nyt | Venstres Ungdom i angreb på DF

”Der er masser af jobs, man ikke skal have, hvis man ikke er dansk statsborger”. Sådan siger Søren Espersen, skriver Venstres Ungdoms ordførere i Berlingske.

Espersen og Dansk Folkeparti antyder dermed, at indvandrere skulle have en fasttømret tvetydig loyalitet, og at de derfor ikke må arbejde i styrelser, hjemmeværn og forsvar.

Dansk Folkepartis har en forudindtaget holdning om, at alle som er indvandret til Danmark, men endnu ikke har fået sit statsborgerskab, ikke har den fulde loyalitet til landet – hvilket er dybt skadeligt for integrationen som helhed.

Vælger man at tage en uniform på samt sætte sit liv på spil for et land, man ikke engang har statsborgerskab i, vises allerede dér en dybtfølt loyalitet.

Siger man ja til at arbejde i forsvar, hjemmeværn eller en styrelse, så vil man sit land.

Ikke kun begrundet med, at man tager et arbejde, men netop fordi et arbejde blandt disse institutioner virkelig viser, at man vil beskytte og forsvare Danmark samt hjælpe det til det bedre.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account