Danmark: Saturday, January 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Virksomhederne holder igen med at investere – 24NYT

24Nyt | Valg i Danmark er elitens fest – 24NYT

De højtuddannede stemmer markant mere ved både valg til EU-Parlamentet og Folketinget, siger valgforsker Kasper Møller Hansen til Berlingske.

Ved det sidste valg til EU-Parlamentet og Folketinget var stemmedeltagelsen for de højtuddannede henholdsvis 36 pct. og 18 pct. større end for de lavtuddannede. Det er ifølge Kasper Møller Hansen et kæmpe problem, at der er så mange, der føler sig overhørt og er marginaliserede demokratisk.

Dansk Folkepartis EU-parlamentariker, Peter Kofod, siger: ”Jeg synes jo netop som EU-skeptiker, at der er ekstra god grund til at stemme til europaparlamentsvalget. Jeg har lidt en oplevelse af, at det modsatte sker: At der er mange, der ikke kan fordrage EU og derfor siger, at det valg gider vi ikke deltage i, for det gider vi ikke legitimere. Men det er netop, hvis man er utilfreds eller vil forandre noget, at man skal gå over og stemme”.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account