Danmark: Wednesday, April 01, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Ubeslutsom regering har ingen exit-strategi

Den tidligere topchef i Novo Nordisk, Lars Rebien Sørensen, ser bekymret på myndighedernes prognoser, som taler om en langvarig eller tilbagevendende smitte. ”Politikerne vil på et tidspunkt blive stillet overfor et svært valg om at lette på nogle af de stramninger, der er. Vi kan jo ikke lukke verden ned i 6, 12 eller 18 måneder. Politikerne bliver nødt til at tage vanskelige og tunge beslutninger, hvor de skal opveje de sundhedsmæssige risici op mod de økonomiske risici”, siger Lars Rebien Sørensen.

Bestyrelsesformand for Grundfos, Jens Moberg, tilføjer: ”Det kræver lederskab og samarbejde for at finde den rigtige balance mellem nødvendig og resolut handling for at sikre vores sundhed under hensyntagen til vores økonomi”.

Det er et svært dilemma for danske politikere, for åbnes økonomien for tidligt op, kan epidemien blusse op igen. Men vi kan heller ikke vente for længe, for så bryder økonomien sammen. Derfor skal man veje de sundhedsmæssige risici op mod de økonomiske risici.

Spørgsmålet om genåbning af økonomien presser sig på. Flere topøkonomer med overvismand Michael Svarer i spidsen efterlyser en økonomisk exit-strategi, for det kan have voldsomme konsekvenser, hvis man venter for længe.

(Kilde: Berlingske og Børsen)

24NYT: Det er et kæmpe svigt, at regeringen 19 dage efter statsministerens første pressemøde ikke har fremlagt en eneste vurdering af mulighederne for at genåbne Danmark økonomisk. Det er dog helt i pagt med myndighedernes passive og nølende tilgang til at opspore, inddæmme og isolere smittede danskere.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account