Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Sundheds- og plejehjemspersonale får afslag på coronatest

Sundheds- og plejehjemspersonale får afslag på at blive testet for coronavirus.

De seneste dage er flere ansatte i sundheds- og ældresektoren gået forgæves, når de har forsøgt at blive testet for covid-19. Det til trods for at Sundhedsstyrelsen onsdag kom med nye retningslinjer, som giver ansatte i sundhedssektoren med såkaldte kritiske funktioner mulighed for at blive testet for coronavirus selv ved lette symptomer.

Ansatte på landets plejehjem bliver afvist på stribe, når de henvender sig til enten læge eller hospital for at blive testet.

Flere ansatte i sundhedsvæsenet sendt hjem i karantæne, mens de første tilfælde af coronavirus også er bekræftet. Alene i Region Hovedstaden er 438 medarbejdere til og med d. 16. marts sendt hjem fra regionens hospitaler. Heraf er 24 smittet med coronavirus.

Når man arbejder i hjemmesygeplejen, passer man mennesker, som er alvorligt syge. Hvis vi ikke ved, om vi selv er syge, ender vi jo med at smitte dem, vi skal passe på. Hvis man ikke tester os, kan det kun gå galt”, siger hjemmesygeplejerske Dorthe Stauning til Berlingske.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account