Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Regeringens storstilede coronaindsats er spild af penge

Politikerne overreagerer og bruger hovedløst alt for mange penge på coronaindsatsen, skriver prof. i sundhedsøkonomi, Kjeld Møller Pedersen, i Berlingske.

Politikerne og befolkningen accepterer, at der hvert år dør 1.000-2.000 personer af komplikationer som følge af influenza. Det giver ikke anledning til paniklignende handlinger.

Men når det drejer sig om en truende og ukendt epidemi som corona, sætter politikerne næsten uendelige ressourcer ind på at bryde smittekæder ved at nedlukke næsten al aktivitet og tilbyder behandling uden markant effekt.

Et mistet/reddet leveår ligger normalt på mellem 500.000-1.000.000 kr., når Medicinrådet tager stilling til en ny ”dyr” hospitalsmedicin. Et mistet/reddet leveår på grund af covid-19 er imidlertid mange gange højere.

Hvis det var reglen i det ”normale” danske sundhedsvæsen, ville det slå bunden ud af samfundsøkonomien. Det er jo ikke fordi covid-19-reddede leveår er mere værdifulde en f.eks. mistede leveår ved en almindelig forekommende influenzaepidemi.

24NYT: Utrygheden er en meget, meget stærk følelse i det danske samfund. Og derfor handler politikerne på folkestemninger. For politikerne handler det om, hvordan folk føler om sig selv og andre. Og følelser opererer efter en logik, som er uafhængig af fakta og beviser.

Politik handler ikke om fakta og statistikker, men om irrationelle følelser. Når politikerne rammer følelserne, kan eksperter som prof. Kjeld Møller Pedersen komme efter dem med nok så mange fakta, men det er bare baggrundsstøj. Folk agerer og stemmer efter, hvad de tror, og hvad de føler.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account