Danmark: Wednesday, April 01, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Regeringen vil sende 1 milliard corona-kroner til Afrika

24Nyt | Regeringen vil sende 1 milliard corona-kroner til Afrika

Udviklingsminister Rasmus Prehn lægger nu en milliard kroner til side i en standby-pulje, som kan målrettes det afrikanske kontinent og nærområder til at håndtere coronavirus.

Rasmus Prehn udtaler:

”I en ekstraordinær situation må vi gå ekstraordinært til værks. Coronavirus på det afrikanske kontinent og i nærområder kan potentielt blive en humanitær og økonomisk katastrofe. Det er nu helt afgørende – et spørgsmål om liv eller død – at vi er forberedt på den værst tænkelige udvikling i Afrika. Det er nu, vi skal vise rettidig omhu, ansvarlighed og prioritere vores indsats og penge, så vi er klar til at sætte ind, hvor der er mest brug for det.”

”Jeg har derfor besluttet at lægge en milliard kroner til side, som kan målrettes det afrikanske kontinent og nærområder med at håndtere coronavirus nu og her og på længere sigt. Det er et spørgsmål om prioritering, selvom det ikke er en let beslutning. Vi må ikke sove i timen, mens et helt kontinent risikerer at stå over for et sundhedsmæssigt og økonomisk kollaps.”

Pengene til standby-puljen findes ved at sætte nye bevillinger til udviklingsprojekter midlertidigt på pause. Der er tale om indsatser med et længere perspektiv, og projekter, der forsinkes eller ikke kan gennemføres pga. lukkede grænser og manglende bevægelsesfrihed som følge af coronavirus.

Udviklingsministeren er i tæt dialog med andre partiers udviklingsordførere, ministerkolleger i andre europæiske lande, afrikanske kolleger og andre partnere i ind- og udland om corona-situationen i Afrika og den internationale respons på krisen.

Baggrund
Udviklingsministeren har i forvejen annonceret 100 mio. kr. til en humanitær akutpakke, der skal hjælpe med at redde liv og bekæmpe spredning af smitte i flygtningesituationer og andre humanitære kriser samt i sårbare afrikanske lande.

FN’s Økonomiske Kommission for Afrika (UNECA) vurderer, at væksten på det afrikanske kontinent bliver halveret i 2020 som følge af coronavirus fra 3,6 procent til 1,8 procent.

Ifølge WHO er der den 24. marts registreret 1.814 COVID-19-smittede på tværs af 43 lande i Afrika. 53 er afgået ved døden.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account