Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Person dræbt af gennemkørende tog

Personpåkørsel – Søndergade, Viby Sj. – Roskilde

Kl. 06.30 fredag morgen fik politiet melding om, at der var sket en personpåkørsel ved Viby Sj., idet en person var blevet påkørt af et gennemkørende tog. Redningsmandskab og politiet kørte til området, hvor toget var standset et stykke væk fra stationsområdet. En mand var som følge påkørslen blevet så hårdt kvæstet, at hans liv ikke kunne reddes.

Toget med passagerer blev holdende ude på sporet under redningsarbejdet, og da togdriften var indstillet mellem Roskilde og Ringsted, indsatte DSB togbusser på strækningen. Manden blev senere identificeret som en 52-årig mand fra Roskilde, hvis pårørende er underrettet. Ud fra afhøringer af vidner og pårørende arbejder politiet ud fra en tese om, at der var tale om en ulykkelig hændelse. Togdriften blev genoptaget kl. ca. 09.45, da myndighedernes arbejde på sporene var afsluttet.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account