Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Nyt i skudsag | 24NYT

24Nyt | Nyt i skudsag | 24NYT

Mand ramt af skud – Agerhuset, Greve

Kl. 23.00 fredag aften blev en 36-årig mand ramt af et skud i det ene ben ved Agerhuset i Greve.

Politiet har siden efterforsket sagen, og har i den forbindelse fået klarlagt, at den bil, som blev nævnt i pressemeddelelse en sort Audi, var den bil som gerningsmændene kørte væk fra stedet i. Bilen, der senere blev fundet udbrændt i et skovområde på Klausdalsbrovej ud for nr. 500 i Herlev, viste sig at være en sort Audi S4 med litauiske nummerplader. Audien er en dansk indregistreret personbil, som blev stjålet fra København i februar, men havde fået påsat litauiske nummerplader.

Efterforskningen i sagen har desuden ført til oplysninger om, at den samme sorte Audi blev set på Godsvej i Greve tidligere på aftenen før skyderiet, hvor der befandt sig tre maskerede mænd i bilen. Her spærrede Audien vejen for et andet køretøj, hvorefter føreren blev spurgt til sit forehavende i området, hvorefter han fik lov at køre videre.

Politiet søger i den forbindelse vidner i sagen. Borgere som har set den sorte Audi S4 med litauiske nummerplader i Greve før skyderiet, eller som så den sorte Audi køre væk fra parkeringspladsen ved Grøftehuset kort efter skyderiet, bedes kontakte politiet. Særligt oplysninger om, hvis den sorte Audi har været inde på tankstationer, restauranter eller lignende fredag aften har stor interesse for politiet.

Vidner som har set den sorte Audi omkring Klausdalsbrovej i Herlev kort før kl. 23.22, hvor den blev brændt af, og som kan komme med oplysninger om personer omkring bilen eller evt. andre køretøjer, som kan have samlet personer fra Audien op, bedes også informere politiet. Ring til politiet, hvis du har oplysninger i sagen: tlf. 114.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account