Danmark: Tuesday, January 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Virksomhederne holder igen med at investere – 24NYT

24Nyt | Ny skandale i SKAT – 24NYT

En ny sag om stor risiko for svindel med offentlige midler rammer nu Skatteministeriet, der møder hård kritik for ikke at sikre statens største kasse mod misbrug. Det skriver Berlingske.

Skatteministeriet får i en ny rapport fra Rigsrevisionen hård kritik for at udføre mangelfuld og svag kontrol med statens største konto med 1.000 milliarder kroner. Hullerne er så store, at medarbejdere i staten vil kunne udnytte dem til snyd og derigennem “skade det offentliges økonomiske interesse”, hvis de offentliggøres. Skatteministeriet undersøger allerede konkrete sager om misbrug af skatteborgernes penge.

Den hullede kontrol kobles i rapporten direkte til misbruget i Socialstyrelsen og ejendomsstyrelsen i Forsvaret.

24NYT: Mængden af statslige skandaler er ganske overvældende. Svindel med udbytteskat, svindel i Socialstyrelsen, svindel i Forsvarets ejendomsstyrelse, en hærchef med en tiltale, der kan give fængselsstraf, og senest en direktør i Statens Seruminstitut, der er fritstillet. Regionerne kan også være med. Der var en bestikkelsessag i Region Sjælland og svindel i Region Syddanmark.

Alle skandalesagerne rummer elementer af ledelsessvigt, som kan skyldes et systemisk problem med manglende kontrolmiljø og elendig ledelseskvalitet i hele den offentlige sektor.

Ordentlighed og ansvarsfølelse burde gennemsyre offentlige organisationer fra top til bund, men systemet er pilråddent, grådigt og korrupt.

Derfor burde man gennemføre en større kulegravning af hele statsadministrationen og afdække ulovlige forhold, idet man må gå ud fra, at der sidder en Britta Nielsen i ethvert ministerium og styrelse.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account