Danmark: Wednesday, April 01, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ny fiktionsserie om tyvernes limboland på Xee

24Nyt | Ny fiktionsserie om tyvernes limboland på Xee

‘Limboland’ er historien om tre veninder, Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic), hvis liv bliver bundet sammen af løgne og intriger, fra det øjeblik de genforenes til en gymnasiereunion. De befinder sig alle i midt 20’ernes limboland, og kæmper hver især med at definere sig selv og skabe en identitet.

Serien, som både har upcoming talenter foran og bag kameraet, er skrevet og instrueret af den debuterende serieskaber Rikke Louise Schjødt, som fik ideen til serien, da hun vendte hjem til Danmark efter at have studeret fire år i New York.

“Jeg anede på mange måder ikke, hvem jeg var. Jeg var nødt til at genopfinde og genopdage mig selv på ny tilbage i Danmark og nu uden kæreste. Jeg flyttede ind hos min gamle gymnasieveninde, og her begyndte idéen til ‘Limboland’ langsomt at tage form. Ved at putte alle de ting, jeg selv gik og tumlede med ind i nogle fiktive karakterer, blev min egen krise en smule mere håndgribelig”, fortæller Rikke, som selvfølgelig har tilføjet en masse ekstra drama til historien om de tre piger, der både fucker med hinandens liv, men også samler hinanden op, når alt går galt.

For det gør det ofte for pigerne i ‘Limboland’. De er langt fra perfekte og vil ikke altid hinanden det bedste, hvilket er noget, Rikke har arbejdet meget med i udformningen af serien og de tre hovedkarakterer. Hun oplever nemlig ofte, at karakterer i film og serier navigerer efter nogle lidt for hellige moralske kompasser:

“Jeg savnede en serie, hvor man følger nogle karakterer, der ikke altid tager de bedste beslutninger. For det gør mennesker ikke – slet ikke i de eksperimenterende og definerende 20’ere. Jeg ville gerne portrættere, hvordan kvindedynamikker også kan se ud – både på godt og ondt, men særligt de skamfulde og tabuiserede sider, hvor man måske ikke altid ønsker det bedste for sin ven eller veninde”, siger Rikke og tilføjer: “Jeg oplever min generation som værende utrolig optagede af, at skabe en fortælling om dem selv, at blive til noget, og at vores handlinger og præstationer er det, som definerer os. Det gør, at man hurtigt kan komme til at føle sig utilstrækkelig, når man så ikke kan leve op til sin egen forestilling”, siger hun og afslutter. “Det er det, hver af karaktererne i ‘Limboland’ kæmper med”.

Xee ønsker med sine egenproducerede fiktionsserier at bidrage til den danske produktionsbranche ved at give unge talenter mulighed for at fortælle relevante historier med udgangspunkt i deres eget liv:

“Da Rikke Louise Schjødt kom til os med denne idé via Drive Studios, fornemmede vi straks, at det var en spændende og relevant historie om en periode i livet, som rigtig mange unge seere vil kunne genkende og spejle sig i”, forklarer Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee, som desuden kan fortælle, at Xee efterhånden har rigtig godt fat i seerne mellem de 20 og 40 år.

‘Limboland’s ene hovedkarakter, Freja, er en flyvsk 25-årig, som lider af kronisk tvivl på sig selv og alt hvad hun gør. Katrine er Frejas modsætning: Ny-feminist, selvsikker og eksperimenterende. Den sidste i trekløveren er den udadtil perfekte medicinstuderende Nadja. Hovedkaraktererne i ‘Limboland’ spilles af de tre upcoming skuespiltalenter Frederikke Dahl Hansen (‘Noia’), Emma Sehested Høeg (‘Anton 90’ og ‘29’) og Angela Bundalovic (‘The Rain’). Alle 8 afsnit af ‘Limboland’ kan ses på Xee d. 12/4 fra kl. 20.30, og du kan streame serien fra samme dag på YouSee’s film og TV app eller på din tv-boks.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account