Danmark: Tuesday, February 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Palæstinenserne er imod tostatsløsningen – 24NYT

24Nyt | Nepotisme i Nationalt Genom Center – 24NYT

Et nyt center skal hjælpe alvorligt syge, men nu beskyldes direktøren på Nationalt Genom Center, Bettina Lundgren, i et anonymt brev for at forsøge at favorisere sin mand ved udvælgelsen af patientgrupper til et milliarddyrt genprojekt. Det skriver Berlingske.

Bettina Lundgren, som står i spidsen for Nationalt Genom Center (NGC), der skal udføre op mod 60.000 omfattende genetiske analyser af danske patienter, beskyldes for nepotisme ved at favorisere sin egen ægtefælle, en professor på Rigshospitalet, i processen med at udvælge de patientgrupper, som skal indgå i projektet.

I brevet giver der udtryk for, at Bettina Lundgren har forsøgt at ”opgradere” sin mands projekt uden om de anbefalinger, der ellers var faglig enighed om, samt at Bettina Lundgrens politisering og nepotistiske tilgang kan reducere det brede faglige engagement og medføre, at patienterne i Danmark ikke får den ellers forventede gevinst af udviklingen af den personlige medicin.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account