Danmark: Tuesday, January 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Muslimer i Danmark hylder terroristledere med mindehøjtidelighed – Paludan kommer med sin egen demonstration – 24NYT

24Nyt | Muslimer i Danmark hylder terroristledere med mindehøjtidelighed – Paludan kommer med sin egen demonstration – 24NYT

I morgen vil danske muslimer hylde to af verdens værste terrorister. Det er Ali Moskeen, som søndag holder mindehøjtidelighed for de to dræbte terrorister Haj Qasem Soleimani og Jamal Jaafar Ibrahimi. Det foregår på Rådhuspladsen i København på søndag kl. 18.

I invitationen kaldes de to terrorister, som har tusindvis af uskyldige menneskeliv på samvittigheden,  for”martyrer”. I samme invitation kaldes drabene på de to terrorister for et “terrorangreb”.

Paludan er på pletten

Rasmus Paludan har anmeldt en demonstration samme sted. Han oplyser i en mail til 24NYT, at der er tale om en “demonstration til fejring af aflivningen af terroristerne Hajj Qasim Soleimani og Abu Mahdi Al-Muhandis og de respektive grise og hunde i deres følge”

“Vi håner og ydmyger de aflivede terrorister og alle deres følgere og brænder koranen såvel som fotografier af de aflivede indsmurt i bacon fra svin.”, slutter Paludan, som altså vil være tilstede på Rådhuspladsen søndag kl. 18.

 


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account