Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Mickey Mouse-parlamentet svigter sit ansvar

Midt i coronakrisen står arbejdet i EU-Parlamentet står stille, og størstedelen af parlamentsmedlemmerne er rejst hjem til deres lande.

Denne de facto nedlukning af EU-Parlamentet er et stort demokratisk problem, skriver medlem af EU-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti, Pernille Weiss, i Berlingske.

Sidste uge præsenterede EU-Kommissionen et tiltag, der tillader, at kriseramte europæiske små- og mellemstore virksomheder (SMV’er) får adgang til en investeringspulje på i alt 37 mia. euro.

Investeringsinitiativet er imidlertid kun et lovforslag, som skal godkendes af Ministerrådet og EU-Parlamentet, før initiativet kan bringes i anvendelse. Med andre ord: Danske og europæiske SMV’er får ikke adgang til disse midler, før EU-Parlamentet har givet sit tilsagn.

Derfor er det helt på sin plads at spørge: Hvor pokker er EU-Parlamentet, som Margaret Thatcher i sin tid kaldte ”Mickey Mouse-parlament”, henne? I skrivende stund aner vi det ikke.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account