Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Mand genoplivet på stranden | 24NYT

Odsherred

Kl. 14.10 tirsdag fik politiet en melding fra alarmcentralen om, at en livløs mand var trukket op på stranden, hvor nogen var i gang med livreddende førstehjælp. Ambulancepersonale var sendt til stedet for at hjælpe manden, som var kommet til bevidsthed ved politiets ankomst til stedet kl. ca. 14.30.

Der var tale om en 50-årig mand fra Litauen, der sammen med en landsmand havde badet. Herunder havde landsmanden fundet den 50-årige livløs i vandet, hvorefter et par danske kite-surfere kom til undsætning. De fik alle trukket den 50-årige ind på stranden, hvorefter livreddende førstehjælp blev igangsat i ventetiden indtil ambulancens ankomst.

Den 50-årige var i mellemtiden kommet til bevidsthed igen og blev i ambulancen kørt til kontrol på skadestuen i Holbæk. De to mandlige kite-surfere på 42 og 45 år fra det storkøbenhavnske område reddede formentlig mandens liv og skal roses for deres resolutte handling. Senere på eftermiddagen blev den 50-årige udskrevet fra Holbæk sygehus – dog uden at det for politiet er klarlagt, hvad den reelle årsag til mandens ildebefindende under badeturen var.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account