Danmark: Friday, December 13, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Kørte fra færdselsuheld men efterlod kone og søn

24Nyt | Kørte fra færdselsuheld men efterlod kone og søn

Foto: Lars Aar

Tirsdag morgen kl. 06.29 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til et færdselsuheld i Viby i krydset mellem Alleen og Storskovvej. Da patruljen ankom til stedet fandt de kun den ene af bilerne, der var involveret i uheldet.

Vidner på stedet forklarede, at en sølvgrå bil kørende ad Alleen havde slingret voldsomt over midterlinien og herved ramt siden af en modkørende bil, ført af en 60-årig mandlig bilist. Den sølvgrå bil var kort efter uheldet kørt fra stedet, men havde først sat en kvinde og et barn af, som nu sad i en taxa på stedet.

Kvinden kunne bekræfte, at de havde været i den sølvgrå bil, som blev ført af en 39-årig mandlig bilist, der var kvindes mand. Manden havde først ikke villet standse, men da hun insisterede, havde han sat hende og sønnen af og var derefter kørt fra stedet.

Patruljen fandt den 39-årige samt dennes bil med synlige skader, på hans bopæl. Det viste sig her, at hverken bilen eller den 39-årige burde have været på vejene. Den 39-årige mand blev sigtet for at have kørt fra et færdselsuheld, for at overskride rette placering på vejen, for kørsel uden førerret, for at køre et ikke-registreret køretøj, for uberettiget brug af nummerplader og for manglende forsikring på bilen.

Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account