Danmark: Sunday, July 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Klumme: USA’s Demokrater har skabt et pilråddent to-delt retssystem

Mange amerikanere er rasende og i oprør over, hvad de kalder et ”two-tiered” (to-delt) retssystem. Et der gælder for magteliten/Demokraterne, og et der gælder for alle andre amerikanere, heriblandt republikanerne. Dette retssystem kunne man stifte bekendtskab med i sidste uge.

Fire statsanklagere (jurister i Justitsministeriet) anbefalede her, at man idømte Trump-sympatisøren Roger Stone 9 års fængsel, for at have løjet for kongressen. I almindelighed vil en anklager kræve 1-2 års fængsel for at lyve for kongressen. Intet under at statsanklagernes chef, justitsminister William Barr, var mildt sagt forbløffet over den absurde strafanbefaling. Han irettesatte derfor de fire statsanklagere og bragte domsanbefalingen ned på et realistisk niveau.

Straks herefter trak de fire sig så fra sagen. En handling så prompte og præcis, at det vækker naturlig mistanke om, at der var tale om en aktion, som de på forhånd havde aftalt. Ikke mindst da de i dagene forud for deres anbefaling eksplicit havde givet Barr anledning til at tro, at de ville fremsætte en anbefaling indenfor normalområdet. Aktionens formål har så været, at hvis Barr reagerede som forventeligt, så kunne man få medierne til at sætte spotlight på ham for magtmisbrug og for at beskytte Trumps støtter.

Aktionen var en succes. De amerikanske fake news-medier gik i selvsving. Mere om dette nedenfor. Først skal læseren have et lille indtryk af, hvordan det er lykkedes for Demokraterne at gøre USA’s politiske og retslige system så pilråddent og bananrepublikagtigt.

Alle fire anklagere er Demokrater og modstandere (hadere) af Trump. To af dem var med på det (Robert) Mueller-hold, der i næsten to år (maj 2017 – marts 2019) arbejdede intenst på at finde beviser for, at Trump stod i ledtog med russerne. Mueller holdet, der skulle forestille at være en apolitisk undersøgelseskommission af højeste moralske og juridiske integritet, var alt andet end lige det. Holdet bestod af 18 Demokrater inklusive de 2 ovennævnte. Heraf havde mere end halvdelen af dem været donorer til Hillary Clintons præsidentvalgkamp mod Trump. På trods af to års rasende anstrengelser lykkedes det som bekendt ikke den pilrådne Mueller-kommission at finde noget på Trump.

På deres vej kastede ”holdet” sig dog over hvad som helst i håbet om dog at få Trump hængt op på et eller andet, eller for i det mindste at kunne tilsvine eller bare beklikke hans renommé. Denne indfaldsvinkel kom til at ramme Paul Manafort, der havde været leder af Trumps præsidentkampagne i tre måneder. Da man ikke kunne finde noget, der viste, at Manafort havde arbejdet sammen med russerne, ja, så gravede man en gammel skattesag fra 2006-2007 frem. Så røg Manafort i fængsel.

En anden var Michael Flynn, en højt dekoreret tidligere militær efterretningschef. Flynn nåede at være toprådgiver for Trump i 21 dage (23. jan – 13. feb. 2017), hvorefter han måtte trække sig som følge af anklager fra Mueller-holdet. Disse gik på, at han havde afholdt statsundergravende samtaler med den russiske ambassadør i USA, Sergej Kisliak. Det nægtede Flynn, hvorpå ”holdet” beskyldte ham for at have løjet for FBI under deres forhør af ham om Kisliak. Skønt det fremgår af FBI folkenes rapport, at Flynn ikke løj, ja, så fik Mueller-holdet ham alligevel sendt i fængsel for dette.

Roger Stone er som fremgået Trump-sympatisør. Mueller-holdet søgte at få ham hængt op på, at han til fordel for Trump arbejdede tæt sammen med Julian Assange/Wikileaks for at få denne til at lække kompromitterende dokumenter om Hillary Clinton. Da ”holdet” ikke kunne føre bevis for deres påstand, fandt man i stedet, at Stone havde fremsat nogle småløgne, da kongressens undersøgelseskommission havde forhørt ham i sagen. Det var så disse løgne, han blev dømt for i november 2019 og som de fire inkarnerede anti-Trumpere ville give ham 9 år for.

For så vidt Stone sagen kom det i sidste uge frem, at formanden for den jury, der dømte Stone (november 2019), Tomeka Hart, er Demokrat, inkarneret Trump hader og anti-Trump aktivist. Både før, under og efter sagen mod Stone har hun deltaget i demonstrationer/aktioner mod Trump, ligesom hun har sendt kaskader af anti-Trump tweets og Facebook-opdateringer ud i æteren. Den dag Stone blev dømt (15. nov.) udsendte hun et tweet bestående af to hjerter og to knyttede næver. Ikke just den upartiske adfærd, man må forvente af et jurymedlem og da slet ikke af en juryformand.

Et andet medlem af den jury, der dømte Stone, Seth Cousins, var donor til Beto O’Rourke og dennes kampagne for at blive Demokraternes præsidentkandidat mod Trump. Selve dommeren i sagen mod Stone, Amy Berman Jackson (”an out-of-control Democratic partisan”, citat TV-vært Tucker Carlsson) er stærkt kompromitteret. Det er således kommet frem, at hun bevidst underminerede gældende retssikkerhedsstandarder, da hun nægtede at følge en opfordring fra Stones forsvarsadvokat om at fjerne et medlem af juryen, der var pressemedarbejder for tidligere præsident Obama og en selverklæret Trump-hader. I øvrigt var samme jurymedlems mand anklager i den sag, som førte til sigtelsen af Stone!

Tilbage til fake news-medierne. Med CNN, ABC, MSNBC, CBS og CNBC i spidsen gik de som nævnt i selvsving over justitsminister Barrs irettesættelse af de fire anti-Trump anklagere. De kaldte det ”uhørt indblanding” og rasede over, at Barr reducerede strafanbefalingen fra absurd til normal. Dette står dog i skærende kontrast til samme mediers fuldstændige tavshed, når det drejer sig om deres egne folk/meningsfæller.

F.eks. har den tidligere FBI-direktør James Comey under Demokraternes anti-demokratiske kamp for at afsætte Trump løjet både for kongressen og FISA-domstolen. I samme anti-demokratiske kamp har også den tidligere CIA-direktør John Brennan løjet for kongressen.

Dette gælder ligeledes den tidligere direktør for NSA (Den nationale sikkerhedstjeneste), James Clapper. Obamas justitsminister fra 2009-15, Eric Holder, har flere gange løjet for kongressen, ligesom Loretta Lynch, der efterfulgte Holder som justitsminister i perioden 2015-17, har løjet for kongressen. Ligeledes har både Bill og Hillary Clinton løjet for kongressen. Adam Schiff, primus motor i Demokraternes demokratiundergravende kamp for at få Trump afsat, har igen og igen løjet for kongressen. En af gangene var den 28. sept. 2019. Stående på talerstolen i Repræsentanternes Hus (Kongressens ene kammer) indledte han som formand for undersøgelseskommissionen i rigsretssagen mod Trump samme sag med at citere fra Trumps telefonsamtale med den Ukrainske præsident Zelinskij. Ifølge Schiffs citat truede Trump Zelinskij syv gange og opførte sig som en mafioso. Det hele var imidlertid opdigtet og Schiff undskyldte sig senere med, at han kun havde sagt det for sjov! Og man kan blive ved.

Medierne har som nævnt været tavse. Sammen med Demokraterne og de øvrige amerikanske magteliter har de søgt at lægge låg på forbrydelserne hos deres egne. Konsekvensen er, at ingen af ovennævnte er blevet dømt for deres kongresløgne eller bare retsforfulgt. Tværtimod behandler de amerikanske fake news-medier deres egne kongresløgnere som helte og inviterer dem ofte ind som menings-autoriteter på deres programmer.

Trump-sympatisøren, Roger Stone, er derimod en forbryder af værste skuffe. Så slem er han, at den almindelige strafudmåling på 1-2 år ikke skal anvendes på ham. Så slem, at han skal have dobbelt så lang straf som grove voldtægtsforbrydere, der typisk sidder 4,2 år, han skal have 3 gange så lang tid som dømte for væbnet røveri, der sidder 3,2 år og 7 gange så lang tid som dømte for grov vold, der sidder 1,4 år. Han skal have 9 år!

Mange amerikanere er, som nævnt, i oprør over og er ved at have fået nok af magteliternes falskhed og to-delte retssystem. Efter forleden (11. feb.) at være blevet bekendt med den absurde strafanbefaling udtrykte Trump i et tweet glimrende dette oprør blandt amerikanerne. Det hed: ”Dette er en horribel og meget unfair situation. De reelle forbrydelser var på de andres side, men der sker intet med dem. Kan ikke tillade denne tilsidesættelse af retfærdigheden.”


Kommentarer

 

Læs Original – Klik Her

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account