Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Klumme: Kommunen mørklægger sag som vedrører Down Syndrom


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

For nogle dage siden, modtog jeg en mail fra en bekymret københavnsk borger. Det var kommet ham “for øre”, at socialudvalget i København endnu engang havde drøftet besparelser på handicapområdet og måske ville lukke endnu en handicap-institution. Denne gang, ville det, i givet fald, gå ud over brevskriverens nevø, en dreng med Down Syndrom.

Jeg undersøgte sagen, fordi jeg naturligvis ville svare på henvendelsen, men også se på, hvad pokker de har gang i den radikale borgmesters forvaltning.

Efter min og DF’s mening, er det nemlig også vigtigt, at offentligt forbrug og besparelser, selvfølgelig kan diskuteres offentligt. Og selvfølgelig også på handicapområdet, hvor mange af de handicappede ikke selv kan reagere, debattere eller protestere.

Men, ak. Det var desværre ikke muligt. Forvaltningen, bakket op af socialudvalgets politikere, syntes, at det var helt i orden, at gøre sagen fortrolig – og altså helt afskåret fra, at få en åben debat. Måske fordi man er bange for mange protester ?

Men, det at lukke den offentlige debat om spørgsmålet, er en demokratisk set, meget betænkelig handling og også tankegang. I en tid, hvor der opfordres til mere åbenhed, lukker den københavnske magtelites politikere for en påtrængt debat om, kommunens mangeårige svigt på handicapområdet.

Forholdsvis sammenlignet med de 6 største byer i Danmark, er det beskæmmende statistik at læse, at København er ca.550 millioner kroner bagud med bevillinger til handicappede. Der er nok at tage fat på i det næste budget, for 2021, som det her også drejer sig om. Jeg har derfor taget initiativ til, at Borgerrepræsentationen den 23. april sætter fokus på såvel hemmeligholdelse af relevante oplysninger for offentligheden samt det forhold, at Formel-1, Tour d’France og dyre fester prioriteres langt højere end at hjælpe vore handicappede. Det burde være omvendt. Det er det som DF igen vil forsøge, at gøre noget alvorligt ved.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account