Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Peter Skaarup

24Nyt | Klumme: Endnu et løftebrud på udlændingeområdet


Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Før folketingsvalget sidste år sagde Mette Frederiksen, at hun ikke ville være statsminister, hvis ikke hun kunne bevare den hårde udlændingepolitik. Hendes parti lovede endda at gennemføre yderligere stramninger på udlændingeområdet. Et af forslagene var, at en kommende socialdemokratisk regering ville stramme op om statsborgerskab. Forslaget gik ud på, at kriminalitet skulle koste det danske statsborgerskab. Nu trækker regeringen så i land, og siger, at forslaget ikke kan gennemføres, da det strider mod internationale konventioner.

At forslaget strider mod konventionerne er der ikke noget overraskende i. Det burde Socialdemokratiet have vist på forhånd. Og det gjorde de nok også. De forsøgte som så mange gange før at give udtryk for, at de vil føre en stram udlændingepolitik. Men når det så kommer til stykket, så siger de, at det ikke kan lade sig gøre på grund af de internationale konventioner, som Danmark har tilsluttet sig. Det er helt til grin og endnu et eksempel på løftebrud i udlændingepolitikken. Regeringen siger et og gør noget andet.

Da Danmark tilsluttede sig de internationale konventioner, som ofte forhindrer os i at føre den udlændingepolitik som vi gerne vil føre, var tiden en anden. Det væltede ikke ind med millioner af immigranter og flygtninge til Europa, og landene havde grænsekontrol. Sådan er det ikke mere. Og vi kan ikke beskytte vores lande og vores demokrati, hvis vi ikke selv kan bestemme, hvem der lukkes ind i vores land.

Skiftende danske regeringer er gang på gang løbet ind i problemerne med de internationale konventioner. De forhindrer os i at føre den politik, vi gerne vil føre. Derfor må vi erkende, at konventionerne, som det er nu, hører til i fortiden. I Dansk Folkeparti vil vi derfor have genforhandlet Danmarks forhold til konventionerne, og hvis det ikke kan lade sige gøre, vil vi træde ud af dem. Og hvis Mette Frederiksen mener, hvad hun siger, med den stramme udlændingepolitik, så støtter hun dette forslag, for ellers vil hun blive ved med at begå det ene løftebrud efter det andet på udlændingeområdet.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account