Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | KLIMA: Novo giver klimaplanen dumpekarakter

Lars Rebien Sørensen, formand for Novo Nordisk Fonden, mener, at 70-procentmålsætningen er unødigt belastende for Danmark og den danske befolkning, skriver Berlingske.

Vi risikerer vi at betale dobbelt ved selv at forfølge en krævende ambition for derefter at skulle bidrage til at hjælpe en række østeuropæiske lande med deres reduktioner gennem EU”, siger han.

Lars Rebien Sørensen er fortsat ikke er imponeret over Danmarks klimaindsats, fordi vi ikke tager højde for danskernes globale klimaaftryk, og fordi en stor del af de hidtidige CO2-reduktioner er opnået ved at bruge biomasse uden at have haft styr på, om det er klimabæredygtigt.

Den påståede grønne førertrøje er fortrinsvist opnået gennem uansvarlig massiv anvendelse af biomasse. Det har påført atmosfæren signifikant øget CO2-indhold, alt imens vi mener, at vi skal aftvinge os verdens respekt på klimaområdet”, siger Lars Rebien Sørensen.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account